NortonLifeLock Norton 360 Standard Virusirtó

4 990Ft

NortonLifeLock Norton 360 Standard 10GB 1 felhasználó 1 eszköz 1 év kártyás licenc (21409391) Norton21409391

Készleten

Cikkszám: Noron0 Kategória: Címke:

Leírás

Tulajdonságok:

Többrétegű védelem eszköze számára, illetve a személyes adatok védelméhez mindez egyetlen megoldásban
A Norton 360 Standard átfogó védelmet nyújt a kártevő programok ellen egyetlen PC, Mac, Android- vagy iOS-eszköz számára, valamint felhőalapú biztonsági mentést, kínál PC-hez a zsarolóprogramok vagy a merevlemez meghibásodása miatt bekövetkező adatvesztés megakadályozása céljából, illetve a Password Manager segítségével tárolja és kezeli az Ön jelszavait. A Norton 360 Standard olyan VPN-t is tartalmaz, amely lehetővé teszi a biztonságosabb és anonim módon való böngészést akár nyilvános wifihez csatlakozva is, valamint magában foglalja a PC-n igénybe vehető SafeCam szolgáltatást, amely figyelmezteti, ha valaki illetéktelenül megpróbál hozzáférni a webkamerához, és megakadályozza azt.

Kémprogramok, vírusok, kártevő programok és zsarolóprogramok elleni védelem
Innovatív biztonsági technológiánk alapjául a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás szolgál, és világszerte figyelemmel kísérjük az online fenyegetéseket, hogy megvédhessük az Ön eszközeit a vírusoktól, a kártevő programoktól, a kémprogramoktól és a zsarolóprogramoktól. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a személyes és a pénzügyi adatok védelméhez az interneten.

Felhőalapú biztonsági mentés PC-hez
Készít PC-jéről biztonsági mentést Laptopját leejtheti, a merevlemez meghibásodhat, vagy zsarolóprogram titkosíthatja a fájlokat, úgy hogy azok visszaszerezhetetlenek lesznek. A Norton-megoldások többrétegű védelmet nyújtanak a zsarolóprogrammal végrehajtott támadások ellen. A felhőalapú biztonsági mentés használata egyike azon megelőző intézkedéseknek, amelyeket a fájlok biztonságának megőrzése érdekében tehet.

Tűzfal PC-hez és Mac-géphez
Tudja, hogy miért hasznos a számítógépes tűzfal A Norton intelligens tűzfala megfigyeli a számítógép kimenő és bejövő hálózati forgalmát, amikor Ön az internethez csatlakozik, és segít a gyanús forgalom blokkolásában. Ez segít megvédeni az eszközön tárolt személyes fájlokat és adatokat a rosszindulatú támadásoktól és az illetéktelen szemektől.

Password Manager
Meg tudja jegyezni a különféle online fiókhoz használt hosszú, összetett jelszavakat Gyakran újrahasználja őket, vagy felírja valahova magának Az online fiókbiztonság szempontjából elengedhetetlen az erős jelszavak használata. A Norton Password Manager segítségével összetett jelszavakat hozhat létre, és azokat saját titkosított felhőalapú trezorjában tárolhatja. A trezoron belül egyszerűen hozzáférhet a jelszavakhoz.

100%-os Vírusvédelmi Ígéret*
Tudta, hogy az előfizetés első pillanatától kezdve rendelkezésére áll egy Norton-szakértő, aki segít megőrizni az eszköz vírusmentességét, vagy visszatéríti a teljes vételárat Fő célunk, hogy eszközét megóvjuk a vírusoktól. A Norton szakértői rendelkezésére állnak, hogy eltávolítsák a besurranó vírusokat. Annyira biztosak vagyunk vírusvédelmünkben és kártevő programok elleni védelmünkben, hogy Vírusvédelmi Ígéretet biztosítunk hozzá. Visszatérítjük pénzét, ha olyan vírus fertőzi meg eszközét, amelyet szakértőnk nem tud eltávolítani.

Secure VPN
Használ nyilvános wifit Előfordulhat, hogy okostelefonjának vagy laptopjának az utcában található kávézó nyilvános wifijéhez való csatlakoztatása nem annyira biztonságos, mint azt gondolja. Még egy jelszóval védett wifi használatakor is sebezhetővé válnak eszközei a támadásokkal szemben. A virtuális magánhálózat (VPN) védelmet és titkosítást biztosít az adatok online védelméhez, ha nyilvános vagy megosztott wifihálózatot használ.

SafeCam PC-hez
Számítógépe rendelkezik webkamerával Az internetes bűnözők kémprogramokat (kémkedést lehetővé tevő szoftvereket) használhatnak, hogy az Ön tudta nélkül fényképeket készítsenek az Ön webkamerájával. Az internetes bűnözők zsaroláshoz használhatják a webkamerákból származó kompromittáló fotókat. A Norton 360 védelmet nyújt a kémprogramok ellen, és a SafeCam megakadályozza, hogy a PC webkamerájához illetéktelenek hozzáférjenek.

*Vírusvédelmi ígéret: A jogosultsághoz automatikusan megújuló, feljogosító előfizetéssel kell rendelkeznie. Ha a Norton-szakértő nem tudja eltávolítani a vírust az eszközről, akkor a feljogosító előfizetés aktuális időtartamára fizetett díj teljes összegét visszatérítjük. Amennyiben csomaggal rendelkezik (feljogosító NortonLifeLock-előfizetés egy másik NortonLifeLock- vagy külső féltől származó ajánlattal), a visszatérítés a feljogosító előfizetés gyártó által javasolt kiskereskedelmi árára korlátozódik az adott időtartamra, és nem haladja meg a csomagért fizetett teljes árat. A visszatérítés összege nem tartalmazza a kedvezményeket és a visszatérítéseket, valamint a szállítási és a kezelési költségeket, emellett pedig a vonatkozó járulékokat is levonjuk azon államok és országok kivételével, ahol visszatéríthető a szállítás és a kezelés költsége, valamint a járulékok. A visszatérítés nem vonatkozik az esetleges vírusok okozta károkra. A részletekért lásd: norton.com/virus-protection-promise.
**A VPN szolgáltatás csak angol nyelven érhető el!

További információk

Tömeg 1 kg