ONLINE MARKETING

Az online marketing azért fontos, mert olyan folyamatok amik termékek és szolgáltatások reklámozására és eladására szolgál, az internet segítségével. Ezek a hirdetések adott weboldalt vagy weboldal termékeit hirdetik. A hirdetésekre kattintva pedig a hirdető weboldalára kerülünk.

Amit mi nyújtunk:
– Tanácsadás
– Stratégia felépítése
– Google adwords hirdetés
– Google Cégem elkészítése, karbantartása
– Közösségi média használata marketing szempontból
– Facebook oldal vagy termék hirdetés
– Twitteren való hirdetés
– Instagram hirdetés
– Youtube csatorna létrehozása, menedzselése

Termék Képek és kis videó készítés

Weboldal készítés cégek, vállalkozások
és magán személyek számára.
Weboldalaink google kereső barát funkciókkal vannak ellátva. Oda figyelve arra, hogy telefonon és számítógépen egyaránt élvezhető legyen az oldalak megtekintése. Tudjon meg többet és nézze meg az elkészült oldalainkat.

MARKETING MENEDZSMENT
Vállalkozását tudatos piacorientált vezetésében kívánunk segíteni. Azokat a tervezési és végrehajtási folyamatokat vizsgáljuk , melynek során a szervezet termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, árainak kialakítását, értékesítésének megszervezését és eladásának ösztönzését a piaci környezettel és saját céljaival összhangba hozza. A marketing menedzsment tagjai munkájukkal folyamatosan segítik és kiegészítik egymást a szervezés, írányítás és a tervezés , fő tevékenységei során.
INFORMATIKAI TANÁCSADÁS
Partnereink informatikai fejlesztésekkel és az ehhez kapcsolódó beruházásokkal kapcsolatos döntéshozatalának segítése. A konzultáció során , valamint az érintett üzleti folyamatok elemzése után kollégáink segítenek abban, hogy partereink megtalálják a leghatékonyabb informatikai megoldást, melyek segítségével alkalmazkodni tudnak az IT , valamint gazdasági, illetve a szervezeten belüli változásokhoz. Vezetők számára rendkívül fontos kérdés, hogy hogyan illeszthető be az informatikai megoldások alkalmazása a vállalat üzleti stratégiájába. Hogyan növelhető az informatikai támogatás segítségével a vállalat hatékonysága, eredményessége. Mindehhez elengedhetetlen az informatikai stratégia tudatos tervezése.