NATEC TOUCAN vezeték nélküli egér 1600 DPI

3 990Ft

Maximális felbontás: 1600 DPI
Szakterület: univerzális
Felbontás: 800 – 1600 DPI
Érzékelő: Optikai
Csúszó felület típusa: teflon
Kommunikáció: 2,4 GHz vezeték nélküli
Hatótávolság: 10 m
Gombok száma: 3

Készleten

Cikkszám: natw-0di Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Natec TOUCAN egy ergonomikus vezeték nélküli optikai egér, amelynek alakja biztosítja az egér természetes fogását és teljes kényelmet nyújt a hosszú munkanapokon.
Az egér kompakt méretű, és könnyedén beteheti bármelyik táskába.

Szabadítsa meg magát a kényelmetlen kábelektől! A Natec TOUCAN egér a vezeték nélküli mozgás teljes szabadságát biztosítja. Az egér 2,4 GHz-es kommunikációval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot 10 m távolságig. A Plug & Play-nek köszönhetően nem kell aggódnia az illesztőprogramok telepítése miatt sem. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a vevőt a számítógép USB-portjához, és az egér automatikusan csatlakozik hozzá.

A Natec TOUCAN egér ergonómikus és különböző alkalmazásokhoz igazodik. Kényelmesen elfér minden kézben, anélkül, hogy sok órás használat után is elfáradna.

– gumírozott SCROLL

A nano vevőkészülék biztonságának biztosítása érdekében az egér praktikus tárolóhellyel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a munka befejezése után a vevőt könnyedén elrejtse az egérben, és ez nem fog elveszni.

Az egér precíz optikai érzékelővel van felszerelve, legfeljebb 1600 dpi felbontással, és bármilyen felületet képes kezelni, amelyen használni fogja.

Testreszabhatja a Natec TOUCAN-t az Ön igényeinek megfelelően! Az érzékelő lehetővé teszi a DPI ismételt módosítását 3 módban, 800-ról 1600 DPI-re.

Kompakt alakjának és kis súlyának köszönhetően az egér tökéletesen mozgatható. Gyönyörű és egyedi burkolattal rendelkezik, amely tökéletesen kiemeli stílusát az üzleti tárgyalások során.

LEÍRÁS:
Maximális felbontás: 1600 DPI
Szakterület: univerzális
Felbontás: 800 – 1600 DPI
Érzékelő: Optikai
Csúszó felület típusa: teflon
Kommunikáció: 2,4 GHz vezeték nélküli
Hatótávolság: 10 m
Gombok száma: 3
Programozható gombok: Nem.
Szín: fekete, szürke
Háttérvilágítás: Nem.
Tápellátás: 1x AA
Csatlakozók: A típusú USB
Támogatott operációs rendszerek:
Android 4.2.2
linux
Windows 10
Windows 7
Windows 8
Windows Vista
Windows XP
Hossz: 100 mm
Szélesség: 60 mm
Magasság: 38 mm
Súly: 49 g