Huawei Band 8 Sakura Pink

19 900Ft

Kijelző mérete: 1,47″, iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 43,45×24,54×8,99mm

Készleten

Cikkszám: CO-23P-ROS Kategóriák: , ,

Leírás

Leírás

Levegős fény a karján
A HUAWEI Band 8 AMOLED keret nélküli képernyővel és szögletes dizájnnal rendelkezik, amely megmutatja, hogy az elegancia több, mint a bőr mélysége – még akkor is, ha alig érezni a csuklóján.

Nyomja meg a Csere gombot
Nyomja meg a szíj eltávolításához – a Huawei innovatív gyorskioldó kialakításának köszönhetően a szíjak cseréje ilyen egyszerű.

Tervezze meg saját kijelzőjét
Hozzon létre egy személyre szabott óraszámlapot a tökéletes öltözetfotójából, hogy személyiségét teljes mértékben megjelenítse!

Több móka, Több hangulat
Koppintson a 10 000+ gyönyörű óralap egyikének letöltéséhez, vagy állítsa be az Always On Display (AOD) funkciót, hogy minden pillantásra csatlakoztatva maradjon.

Segít jobban aludni
A HUAWEI TruSleep 3.0 rendszer nyomon követi az alvás minden másodpercét, miközben minden éjszaka biztosítja az alváshoz szükséges eszközöket és tippeket.

Növeli fittségét
100 zenekari ízű edzés mód közül választhat. A zenekar még azt is felismeri, amikor futsz és sétálsz, és automatikusan felismeri a négy fő úszás bármelyikét, valamint valós idejű pulzusfigyelést biztosít úszás közben. Jutalmul még rengeteg csodálatos adatot is kaphat, beleértve a futóképességi indexet (RAI), a heti edzésterhelést, a felépülést és a VO2 Max a TruSport rendszertámogatással. Az AI-futási terv a HUAWEI Health alkalmazásban segít, hogy a legtöbbet hozza ki minden lépésből vagy lépésből.

Enyhíti a stresszt
A HUAWEI TruRelax technológia megkönnyíti a lazítást stresszoldó légzőgyakorlatokkal. A tevékenységi emlékeztetők a Huawei Health alkalmazásban található Health Clovers alkalmazással párhuzamosan működnek, hogy motiváltan tartsák Önt, hogy egészséges és aktív maradjon egész nap.

Női egészségügyi jellemzők
Ez a szalag segít nyomon követni a menstruációs ciklusát, és előre megjósolni a következő menstruációt, hogy mindig felkészülten tudjon lenni.

Kicsi, de okos
Csúsztassa jobbra az ujját a hét időjárásának megtekintéséhez, és a HUAWEI Assistant·TODAY-n karnyújtásnyira helyezze a zenelejátszást.

Gyors töltés, robusztus akkumulátor-élettartam
A HUAWEI Band 8 mindössze 45 perc alatt teljesen feltöltődik, ami 30%-kal gyorsabb. Egy gyors ötperces töltéssel két teljes napig bírja . A teljes feltöltést követően a szalag legfeljebb 14 napig vagy 9 napig használható tipikus használati forgatókönyv esetén.

Úgy tervezték, hogy túlélje az elemeket
Nyolc szigorú teszten átesett pántot arra tervezték, hogy bármilyen durva és zord körülmények között is megbirkózzon, köszönhetően az 50 méteres vízállóságnak és a jól bevált tartósságnak.

Több eszközzel kompatibilis
A HUAWEI Band 8 zökkenőmentesen működik mind iOS, mind Android okostelefonokkal.

Új fejezet indítása
Ha többet szeretne megtudni a fitneszről és az egészségről, töltse le a Huawei Health alkalmazást, és kezdje el utazását most!

 

Specifikációk
Kijelző mérete 1,47 ”
iOS kompatibilis Igen
Android kompatibilis Igen
Windows kompatibilis Nem
Üzemidő >1 hét
Vízállóság Vízálló
Vízállósági szabvány 5 ATM
Wi-Fi Nem

GPS Nem
Gyroscope Igen
SIM foglalat Nem
NFC Nem
Pulzusmérő Igen
Gyorsulásmérő Igen
Üzenet és hívás kezelése Igen
Mikrofon Nem
Alvás figyelés Igen
Magasságmérő Nem
Elégetett kalória kijelzés Igen
Zene vezérlése Igen
Tok mérete 43,45×24,54×8,99 mm
Súly 0.105 kg

24 hónap garancia

Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges méretek és súly a terméktől és a mérési módszerektől függően változhat.
Az adatok a HUAWEI laborokból származnak. A készülék ötperces gyorstöltéssel akár 2 napig is használható. A tényleges töltés az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
Az eszköz akár 2 napig is üzemelhet a következő használati forgatókönyvek esetén: A pulzusfigyelés mindig be van kapcsolva, a TruSleep™ éjszaka ki van kapcsolva, heti 30 perc edzés, üzenetértesítések bekapcsolva (beleértve 50 üzenetet, 6 hívást és 3 riasztások naponta), és a képernyő naponta 200-szor kapcsol be.
Az eszközt EMUI 5.0/Android 6.0/iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató telefonnal kell használni, és telepíteni kell a HUAWEI Health alkalmazást. Az elérhető funkciók a telefon típusától függően változhatnak; a valós világban való használat az irányadó. A részletekért látogasson el a https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15946684/ oldalra .
A tényleges helyi helyzet az irányadó.
A stílusos óralapok csak akkor érhetők el, ha az eszköz párosítva van egy EMUI-t vagy Androidot futtató telefonnal.
További számlapokat, köztük fizetős számlapokat is letölthet az óralapboltból. A szerzői jogi tényezők miatt az óralapok eltávolíthatók vagy módosíthatók. A ténylegesen elérhető óralapok az irányadók.
A vér oxigéntelítettsége (SpO 2 ) a hemoglobin százalékos aránya a vérben, amely oxigént tartalmaz – más szóval az oxigén koncentrációja a vérben. Az eszköz automatikusan észleli az SpO 2- t , amikor Ön nyugalomban van. Ez a termék nem orvosi eszköz; az adatok csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók fel orvosi diagnózishoz.
Ez a termék nem orvosi eszköz. Minden egészségügyi adat, eredmény és javaslat csak referenciaként szolgál, és nem használható fel diagnózis vagy kezelés alapjául.
100 edzésmód: A kültéri ciklus csak az EMUI 5.0/iOS 9.0 vagy újabb, a GPS-t támogató telefonok esetén támogatott.
Az edzés értékelései és javaslatai, beleértve a VO 2 Max értéket, az edzésterhelést és az edzési nyomást, az edzésmódtól és az intenzitás szintjétől függően változhatnak.
A HUAWEI Band 7-hez képest a töltési sebesség 30%-kal gyorsabb.
Az eszköz akár 14 napig is kitarthat a következő használati forgatókönyvek esetén: A pulzusfigyelés mindig be van kapcsolva, a TruSleep™ éjszaka ki van kapcsolva, heti 30 perc edzés, üzenetértesítések bekapcsolva (beleértve 50 üzenetet, 6 hívást és 3 riasztások naponta), és a képernyő naponta 200-szor kapcsol be. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
Az eszköz akár 9 napig is kitarthat a következő használati forgatókönyvek esetén: A pulzusfigyelés mindig be van kapcsolva, a TruSleep™ éjszaka be van kapcsolva, az automatikus SpO 2-figyelés és a stresszérzékelés engedélyezve van, heti 60 perc edzés, üzenetértesítések bekapcsolva (beleértve napi 50 üzenetet, 6 hívást és 3 riasztást), és a képernyő naponta 500-szor kapcsol be. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
Az eszköz akár 3 napig is kitarthat a következő használati forgatókönyvek esetén: AOD be van kapcsolva, pulzusfigyelés mindig be van kapcsolva, TruSleep™ éjszaka be van kapcsolva, automatikus SpO 2 monitorozás és stresszérzékelés engedélyezve van, heti 60 perc edzés , az üzenetértesítések be vannak kapcsolva (beleértve napi 50 üzenetet, 6 hívást és 3 riasztást), és a képernyő naponta 500 alkalommal kapcsol be. Az adatok a Huawei Labstól származnak. A tényleges használat az adott terméktől, a használati szokásoktól és a környezeti tényezőktől függően változhat.
A készülék megfelel az ISO 22810:2010 szabvány szerinti 5 ATM besorolású ellenállási szintnek, ami azt jelzi, hogy akár 50 méteres statikus víznyomást is kibír 10 percig, de valójában nem jelenti azt, hogy vízben vízálló. ami 50 méter mély. A készülék használható sekély vízi tevékenységekhez, például úszómedencékben vagy a part mentén. Nem alkalmas búvárkodás, forró zuhany vétele, meleg vizű forrásban vagy szaunában való áztatás, vagy bármilyen más olyan tevékenység során, amely mély vízbe vagy gyors vízáramlással jár. Ne felejtse el édesvízzel öblíteni és szárazra törölni a készüléket, miután óceánvízben viselte.
A Huawei hordható készülékek vízállóságával kapcsolatos további információkért látogasson el ide https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/ oldalra.

A vízállóság nem állandó, és a teljesítmény romolhat a napi kopással.
A Gyors válaszok funkció csak az Android 7.0/EMUI 5.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokon támogatott.
A távoli zár csak az EMUI 8.1/iOS 9.0 vagy újabb verziót futtató telefonokon támogatott.
A zenevezérlés csak az Android 6.0/EMUI 5.0/iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokon támogatott.

 

*Ez a termék nem orvosi használatra készült, és minden adat csak tájékoztató jellegű.

További információk

Tömeg 0,105 kg