Huawei Band 7 Nebula Pink

26 900Ft

24 hónap garancia

Határtalan erő, karcsú megjelenéssel
A Band 7 lenyűgöző AMOLED kijelzője egy kiváló légáteresztő képességű szíj tetején pihen, amely könnyedén átível a csuklón. A rendkívül keskeny keretek körvonalazzák a képernyőn megjelenő tartalmat, így könnyedén megtalálod kedvenc szolgáltatásaid és funkcióid.

Támaszd alá stílusod
Tárd fel magad előtt az élet összes árnyalatát a lélegzetelállító Grafitfekete, a Mohazöld és a Nebula Rózsaszín szín verziókkal!

Mutasd meg a legjobb profilod
Több, mint 4000 kiváló óraszámlap közül választhatsz , illetve az Always On Display (AOD) funkció a számodra legfontosabb információkat is megjeleníti, ha a kijelződ kikapcsolt állapotban van. Az értesítések megnézése, csak egy pillantásba kerül!

Kövesd nyomon a Holdat csuklódon keresztül
Az új óraszámlap nyolc holdfázist jelenít meg, mint például az újhold, a telihold és az első negyed, így az éjszakai romantika soha nem marad el.

Viseld kedvenc fotódat
A HUAWEI Egészség alkalmazás segítségével emlékezetes óraszámlapokat hozhatsz létre értékes fotók segítségével, így akár egy szeretett háziállat, dédelgetett emlék vagy ikonikus kép folyamatosan veled lehet.

Egy akkumulátor, amit érdemes megjegyezned
Ez az akkumulátor több, mint fel van készülve az üzleti utakra és nyaralásokra, normál használat esetén akár két hétig, intenzív használat esetén pedig akár 10 napig is üzemel. Az exkluzív HUAWEI gyorstöltés legnagyobb segítséged lesz, ha épp szorít az idő illetve mindössze egy öt perces töltéssel akár két napig is használhatod!

Egy univerzális intelligens asszisztens
A HUAWEI Band 7 folyamatos kapcsolatot biztosít életed történéseihez, hiszen közvetlen hozzáférést nyújt a telefonod legfontosabb funkcióihoz, például a bejövő hívásokhoz és üzenetekhez, az időjárás-előrejelzésekhez és a zenevezérlőkhöz. A HUAWEI Band 7 segítségével akár azonnali pillanatképet is készíthetsz a telefonodon, vagy akár gyors válaszokat is küldhetsz a kapott üzenetekre!

Telefonkereső
Könnyen megtalálod telefonod, ha okoskarkötődön keresztül hangot játszasz le rajta

Koppints képernyőd felébresztéséhez
Egy szempillantás alatt hozzáférhetsz legfontosabb üzeneteidhez, a képernyő megérintésével

5 ATM besorolású vízállóság
50 méteres vízállóság, hogy mélyen a felszín alá merülhess

Kategóriák: , ,

Leírás

További információk

Tömeg 1 kg