Canon MG3650S

19 990Ft

Megfizethető wifis multifunkciós nyomtató gyors és jó minőségű nyomtatáshoz
Ezzel a kis méretű és megfizethető multifunkciós nyomtatóval nagyszerű, szegély nélküli fotókat és éles, jól látható dokumentumokat nyomtathatsz.

24 hó garancia

Készleten

Cikkszám: CO18-0515C106AA Kategória:

Leírás

Nyomtatási technológia Tintasugaras
Scanner Igen
Másoló Igen
Fax Nem
Színes nyomtatás Igen
Maximum nyomtatási sebesség 10 lap/perc
Felbontás 4800×1200 dpi
Maximum papírformátum A4
USB port Igen
LAN Igen
Duplex nyomtatás Igen
Patronok-tonerek PG-540;CL-541;PG-540XL;CL-541XL
WiFi Igen
CD/DVD nyomtatás Nem
Bluetooth Nem
Kártyaolvasó Nem
NFC Nem
WiFi Direct Nem
Súly 6.78 kg

Eredeti szegély nélküli nyomatok
Nyomtasson könnyedén lenyűgözően részletgazdag szegély nélkül fényképeket 10×15 cm-től A4-es méretig, valamint éles szöveggel rendelkező dokumentumokat a kiváló minőségű eredményekért.

Azonnali hozzáférés
Élvezze az egyszerű nyomtatást, másolást és szkennelést okostelefonját vagy táblagépét használva, illetve közvetlen hozzáféréssel felhőalapú tárhelyéhez a PIXMA Cloud Link szolgáltatáson keresztül – mindezt a Canon PRINT alkalmazásnak köszönhetően.

A felhő szabadsága
Nyomtasson és szkenneljen dokumentumokat olyan felhőalapú szolgáltatásokon keresztül, mint a GoogleDrive, a OneDrive és a Dropbox. A szkennelt dokumentumokat közvetlenül e-mailbe is mellékelheti és elküldheti – mindezt számítógép nélkül.

Maximalizálja pénzét!
Csökkentse a hulladékot és növelje megtakarításait a normál tintapatronokhoz képest akár 50%-kal az opcionális XL méretű tintapatronokkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással.

Kreatív lehetőségek
Engedd kibontakozni a benned rejlő művészt a Creative Park felületen és az Easy PhotoPrint Editor programmal. Az alkalmazást használva kártyákat, naptárakat és egyebeket tervezhetsz a táblagépeden, a számítógépeden vagy a felhőben tárolt fotókból.

A doboz tartalma:

PIXMA MG3650S

2 FINE kazetta

Tápkábel

Telepítő CD-ROM

Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

További információk

Tömeg 678 kg