AXAGON EEM2-GTS SUPERSPEED- NVME M.2 Black

9 900Ft

AXAGON EEM2-GTS SUPERSPEED+ USB-C – NVME M.2 THIN Screwless Black
(Gyártói cikkszám: EEM2-GTS)
24 hó garancia
Külső, USB Type-C, M.2

Készleten

Cikkszám: axsup-951co Kategória: Címke:

Leírás

Leírás

Szupergyors AXAGON EEM2-GTS THIN SCREWLESS külső doboz USB 3.2 Gen 2 felülettel, az NVMe (PCI-Express) M.2 SSD merevlemezekre tervezve. A dobozon található kétoldalas USB-C csatlakozó a mellékelt USB-C <-> USB-C kábellel együtt megbízható csatlakozást tesz lehetővé a számítógéphez.

A csavarmentes doboznyitás megkönnyíti az M.2 SSD lemez összeszerelését és szétszerelését. A lemezcsere gyors és egyszerű, így bővülnek a doboz felhasználási lehetőségei, például adatmigrációra, tesztelésre stb.

Az alumínium doboztest, a hűtőnyílások és a hővezető párna nagyon jó hűtést biztosít a behelyezett M.2 SSD lemeznek. Ez növeli az élettartamát és megakadályozza a lassulást, melyet „Thermal Throttling”-nak hívnak. A robusztus dobozos test védi a merevlemezt is.

A SuperSpeed USB 10 Gbit/s csatlakozónak hála élvezheted a modern M.2 SSD meghajtók sebességét. A gyors USB 3.2 Gen 2 csatlakozónak hála az átviteli sebesség akár 10Gb/s is lehet. A külső M.2 doboz támogat egyéb modern funkciókat is, pl. UASP és lehetővé teszi a lemez állapotát figyelő S.M.A.R.T. információk olvasását. Készenléti állapot támogatása üresjáratban.

Az NVMe M.2 SSD mérete 22×80 mm méretig fér bele a külső dobozba. A doboznak nincs SSD kapacitási korlátozása. Az M.2 kártyák lehetnek egyoldalúak vagy kétoldalúak. Az M.2 SSD meghajtók behelyezésével egy gyors és kompakt külső meghajtót hozol létre. A dobozt használni lehet számítógépekkel és laptopokkal, egyaránt ellátott mobiltelefonokkal és tabletekkel is.

Bemenet:
• USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1 Gen 2) SuperSpeed USB 10 Gbps.
• Akár 10 Gbit/s sebességgel.
• USB-C megfordítható anya csatlakozóval.

Támogatás:
• NVMe (PCI-Express) M.2 SSD meghajtók,
• M-key vagy B+M-key kártya formátumokra tervezve,
• NGFF 75-tűs M-key hely NVMe M.2 meghajtókhoz.

További információk

Tömeg 0,2 kg